Filmul nuntii va trebui sa incante spectatorii si sa dea nastere la cele mai adanci emotii!  Montajul trebuie sa fie atent realizat si subiectiv, fara efecte speciale obositoare sau tranzitii de prost gust . Dealtfel toate acele efecte exagerat aplicate montajului nu face decat sa strice atmosfera reala creata de eveniment si sa arunce in penibil materialul video rezultat. Imaginile filmate si editate trebuie sa confere, pe cat posibil, aspectul si mesajul unui film adevarat.

Este foarte simplu. Trebuie sa intelegeti ca, imaginile din film nu trebuie sa impresioneze prin numarul de efecte sau tranzitii aplicate fara rost, ci prin calitatea cadrelor trase, prin respectarea unor reguli simple de incadrare si de ordinea lor bineinteles, prin buna sincronizare imagine-sunet, cronologia evenimentelor stand la baza derularii filmului.  Unele secvente din film au in compozitie o coloana sonora ce trebuie atent selectata, deoarece muzica poate exprima sentimentul pe care il ai si fericirea pe care o simti pentru persoana iubita.

In alta ordine de idei, videoclipul nuntii, fiind un rezumat comprimat al evenimentelor, va trebui sa contina un montaj video ritmic, pentru ca impreuna cu o muzica adecvata, se pot pune foarte bine in evidenta emotiile si trairile personajelor, dar mai ales sa te incite ca sa vezi intreg filmul!

In final,ce trebuie sa contina un pachet de servicii video de baza, sau mai bine spus ce trebuie sa cereti dvs. operatorului video angajat pentru eveniment:
Inregistrare video a tuturor momentelor importante pe parcursul evenimentului – pregatirile acasa la mireasa sau la mire , casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea , de la primul pana la ultimul obicei, editare si transpunere pe DVD / Blu-ray / stick / HDD / cloud (in functie de pachet) cu meniu si capitole, un clip “intro”, alte videoclipuri.

O scurtă descriere a serviciilor de videografie din punctul meu de vedere.

 Ziua nunţii tale este specială si eu stiu acest lucru! Un film bine realizat, te va ajuta peste ani şi ani să te bucuri de acele momente minunate…

Sfatul videoemotion:
Nu lasa pe oricine să-ţi realizeze filmul de nunta! Apelează la profesionişti!

  •  Evenimentul se desfasoară rapid şi fără “duble”.

Doar un cameraman cu experienţă poate anticipa unghiurile din care se vor filma corect momentele importante. Totul trebuie sa fie perfect! Iar perfecţiunea este scopul nostru când înregistrăm imaginile în timpul nunţii si după eveniment, când le edităm. Toate acestea pentru a avea siguranta că în momentul în care ai ales videoemotion, te vei bucura întotdeauna de filmul realizat în ziua în care ai spus “DA”

  • De ce trebuie sa angajez un cameraman profesionist?

Vor exista întotdeauna furnizori ieftini care au o camera video şi care se vor oferi să iţi înregistreze nunta. Dar… în majoritatea cazurilor, videocamera pe care o folosesc aceştia nu este profesională, nu folosesc microfoane specializate şi ce este foarte important: echipamentul adecvat pentru editarea imaginilor! Iar rezultatul va fi departe de aşteptările tale. Cand vei primi filmul… va fi prea tarziu pentru a mai schimba ceva.

Să vorbim despre pregătirea tehnica, experientă, creativitate? Nu acum! Vino la o prezentare!

Un videograf experimentat care lucreaza cu pasiune, va şti să filmeze din cele mai bune unghiuri, poate evita expunerile greşite în condiţiile diferite de iluminare din timpul nuntii şi poate anticipa care va fi urmatorul cadru util. In plus, echipamentele folosite de profesionişti permit reglaje precise ale încadraturii şi a planului de claritate, astfel încat, atunci când sunt manuite cu pricepere vei avea intotdeauna garanţia ca se pot obţine imagini bune insoţite de un sunet de excepţie.

  • De ce ar fi indicat ca sa aleg videoemotion?

Pentru ca avem experienţa a sute de evenimente filmate incepand din 1995. Avem echipamentul, aptitudinile profesionale şi creativitea necesare filmării şi editarii imaginilor pentru un montaj video de exceptie. Ştim să abordam o aniversare, o nunta de rocker sau o nunta de aur.

Pentru că întelegem şi respectăm importanţa evenimentului, facem toate eforturile pentru a fi cât mai discreţi posibil. Exceptând sesiunea videofashion, nu te vom pune sa stai într-un anumit fel sau sa faci ceva anume pentru camera. Cand vom filma dupa un scenariu… atunci este altceva!

Microfoanele suplimentare bine plasate vor capta sunetul la o calitate constantă indiferent de poziţia operatorilor. Înregistrarea digitală a programului muzical direct din instalatia de sonorizare pe intreg evenimentul aduce un plus de calitate coloanei sonore a filmului. Sunetul este editat separat pe intregul film.

Când ar trebui sa mă decid ? Cu cât mai repede cu atât mai sigur. Si asta pentru a avea siguranţa ca noi suntem disponibili in ziua nunţii tale. La fel ca fotograful, DJ-ul şi alţi furnizori profesionişti, videograful ar trebui rezervat macar cu 4-6 luni inainte de data nunţii.

În timpul prezentării vei putea vedea multe filmele realizate de videoemotion si ne poti intreba orice despre tehnologia folosită, stilul de filmare sau despre editare.
Acordăm o mare atenţie detaliilor, suntem eficienţi la eveniment dar reusim sa ramanem discreti in acelasi timp. Vei avea un film al nunţii tale realizat într-o maniera de excepţie.
Am compus pachetele video cu mare atentie. Nu uita: calitatea si siguranta sunt nepretuite!

Avem multi ani experienta în producţia video de evenimente şi folosim în permanenţă echipamente profesionale de ultima generatie. Poţi alege unul dintre pachetele noastre optimizate pentru nunta sau vom realiza impreună  un serviciu personalizat în functie de locatie, preferintele tale si desigur bugetul alocat.

Vă invităm pe blog videoemotion unde veţi putea viziona multe videoclipuri şi chiar montaje complete de la mai multe nunţi.
Astfel, puteţi aprecia nu doar un videoclip ci un film intreg, asa cum veti primi din partea noastra.

Leave a Reply