_RT_0391 600px

Valentin Dilta

Pasionat de videografie, creativ si comunicativ.

Principii si calitati

Prospectie si comunicare

Consider ca o buna comunicare, setarea corecta a asteptarilor fac ca lucrurile sa fie mereu pe fagasul lor.
Prospectia in fiecare locatie unde va avea loc evenimentul ne asigura ca necesarul de echipament va fi corect dimensionat.

Experienta dobandita

Dupa sute de evenimente, ani de filmare si zeci de mii de ore de editare, sunt sigur ca voi avea o solutie buna si rapida la oricare provocare ar putea apare “neprevazuta”

Eficienta si discretie

Derivat din experienta, reusim sa fim eficienti, sa anticipam unghiul care urmeaza sa fie cel mai bun pentru filmare, dar sa ramanem discreti, fara a deranja desfasurarea evenimentului.

Calitatea imaginii

Folosirea echipamentului adecvat are ca rezultat obtinerea celor mai bune imagini de fiecare data. Empatia si placerea cu care lucram este bine venita de fiecare data.

Backup. backup. backup.

Siguranta este pe primul loc! Utilizam echipament video profesional, care inregistreaza dual, simultan pe 2 carduri. Apoi fiecare card este inca odata copiat in locuri diferite.
Avem o politica bine pusa la punct de multi ani si nu s-a “pierdut” niciodata vreo imagine in 24 de ani. Eu o vad ca o garantie importanta.

Beneficiile colaborarii cu VideoEmotion

Stii in orice moment statusul lucrarii

Printr-un sistem bine pus la punct poti accesa imediat dupa semnarea contractului, o pagina online in care poti vedea stadiul lucrarii si un counter cu timpul ramas pana la termenul de predare.

Discutam pe modele concrete de la alte evenimente similare.

La prezentare ne vom axa discutia pe evenimente similare, ca amploare, locatie, tip de program muzical. Astfel, veti avea o imagine mai apropiata de ceea ce veti primi ca material final de la noi.

Metoda de plata facila, in trei transe.

Dupa multi ani de activitate am gasit un echilibru intre investitia voastra in filmul de nunta si consumabilele noastre pentru realizarea lui.
Formula pe care o folosim este de 20% avans + 50% in 5 zile de la eveniment + 20% dupa ce intreg filmul a fost validat pe platforma noastra cu acces privat.

Ai posibilitatea de a valida toate cadrele din filmul de nunta.

Tinem mult la emotia pe care o veti avea revazand filmul de nunta si de aceea iti oferim posibilitatea de a valida filmul intreg, imediat dupa editarea completa, inainte de livrare.
Poate un personaj… sau un pasaj muzical… sau orice altceva subiectiv pentru voi…. nu doriti sa le aveti in filmul final. Astef, inca odata, avem grija de filmul vostru.

Filmul de nunta, in cateva cuvinte...

  •  Evenimentul se desfasoară rapid şi fără “duble”.

Doar un cameraman cu experienţă poate anticipa unghiurile din care se vor filma corect momentele importante. Totul trebuie sa fie perfect! Iar perfecţiunea este scopul nostru când înregistrăm imaginile în timpul nunţii si după eveniment, când le edităm. Toate acestea pentru a avea siguranta că în momentul în care ai ales videoemotion, te vei bucura întotdeauna de filmul realizat în ziua în care ai spus “DA”

  • De ce trebuie sa angajez un cameraman profesionist?

Un videograf experimentat care lucreaza cu pasiune, va şti să filmeze din cele mai bune unghiuri, poate evita expunerile greşite în condiţiile diferite de iluminare din timpul nuntii şi poate anticipa care va fi urmatorul cadru util. In plus, echipamentele folosite de profesionişti permit reglaje precise ale încadraturii şi a planului de claritate, astfel încat, atunci când sunt manuite cu pricepere vei avea intotdeauna garanţia ca se pot obţine imagini bune insoţite de un sunet de excepţie.