Our Services

Ce facem noi?
You are here:

Filmare video nunta & botez

Un videograf experimentat care lucreaza cu pasiune, va şti să filmeze din cele mai bune unghiuri, poate evita expunerile greşite în condiţiile diferite de iluminare din timpul nuntii şi poate anticipa care va fi urmatorul cadru util. In plus, echipamentele folosite de profesionişti permit reglaje precise ale încadraturii şi a planului de claritate, astfel încat, atunci când sunt manuite cu pricepere vei avea intotdeauna garanţia ca se pot obţine imagini bune insoţite de un sunet de excepţie.

Inregistrare audio

Microfoanele suplimentare bine plasate vor capta sunetul la o calitate constantă indiferent de poziţia operatorilor. Înregistrarea digitală a programului muzical direct din instalatia de sonorizare pe intreg evenimentul aduce un plus de calitate coloanei sonore a filmului. Sunetul este editat separat pe intregul film.

Editare Audio/Video

Montajul video este indispensabil oricat de bine ar fi facuta o filmare.

Ideea este de a alterna cadrele cat mai atractiv ochiului (acel montaj “antiplictiseala” cum mai spun eu) dar pastrand cronologia evenimentelor.

De regula exista un montaj lung de 70-100 de minute dar si un best of, un highlight de 2-4 minute care ilustreaza la nivel de excelenta cele mai importante momente ale nuntii

Mai pot exista sesiuni video pe care le realizam inainte sau dupa nunta.

Cel mai mult imi place sa realizez clipurile de logodna, dupa un scenariu bine stabilit si evident cu ajutorul mirilor & perticipantii la “scurt metraj”  Acest gen de film va ramane cu siguranta o placuta amintire, pe lang filmul din ziua nuntii

Colorizare

Dupa ce este gata montajul video este indicat ca filmul sa treaca printr-o etapa importanta, oricat de bine ar fi facuta o filmare. Anume: Corectia de culoare sau Colorizarea.

Ideea este de a pastra pe intreg filmul aceeasi cromatica si luminanta. Aceasta este mereu o provocare pentru ca la filmare conditiile de iluminare se schimba brusc si uneori nu sunt controlabile. De exemplu mesele de langa fereste primesc o lumina “rece” total diferita de decat cele din centrul salii care preponderent pot fi iluminate de candelabre cu lumina “calda”.  In plus, cautam pe cat posibil ca tenul sa aiba culorle si textura potrivita.

Filmare Video

Filmare pentru evenimente private.

  • Nunta
  • Botez
  • Aniversare

Editare Audio/Video

O editare buna va scoate maximum dintr-o filmare.
Alegerea cadrelor care au relevanta pentru film si ingemanarea lor cu sunetul este o arta.

Live streaming

Ai prieteni sau rude peste mari si tari care nu au putut veni la eveniment?

Nu-i nimic, le aratam noi live, cum petreceti voi. Avem solutii cu acces privat.